2017. augusztus 24. csütörtök, Bertalan

Petőfi Rádió

Bookmark and Share

Kapcsolat

Dátum:  2008-02-28 20:34:06 Nyomtatás E-mail


ELÉRHETŐSÉGEK

e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Cím:
MTVA
Petőfi Rádió
1037 Budapest
Kunigunda útja 64.ELŐADÓKNAK

Közszolgálati küldetésünk részeként fontosnak tartjuk, hogy az MR2-Petőfi Rádióban teret adjunk a hazai könnyűzenei élet résztvevőinek. Függetlenül attól, hogy profi vagy feltörekvő amatőr zenekarról, előadóról van szó. Magyarországon egyedülálló módon, a legszélesebb skálán válogatunk a hazai előadók zenei kínálatából, hozzájárulva ezzel a kortárs könnyűzenei kultúra országos szintű ismertségéhez. A hozzánk érkező zenéket nagy körültekintéssel válogatjuk, az MR2-Petőfi Rádió zenei arculatának megfelelően.

Zenei anyag beküldésének lehetséges módjai:

- Postán, az alább letölthető, kitöltött és aláírt adatlap, valamint még kiadatlan zeneszám esetén felhasználási nyilatkozat csatolásával, CD-n, audio vagy wav formátumban (44100 Hz, 16 bit, Stereo) tudunk fogadni.

A beérkezett anyagok számát tekintve, lemezenként legfeljebb három, a beküldő által megjelölt zeneszámot tudunk feldolgozni, érkezési sorrendben.

Postai úton a zenei anyagokat az alábbi címre várjuk:

MR2-Petőfi Rádió
Titkárság
1037 Budapest
Kunigunda útja 64.Adatlap
Felhasználási nyilatkozatMég egy kis hazai 5. - az MR2 válogatás CD-je Egy kis hazai 4. - az MR2 válogatás CD-je Egy kis hazai 3. - az MR2 válogatás CD-je