2020. március 31. kedd, Árpád

Magyar Rádió

Kossuth Rádió Petőfi Rádió Bartók Rádió Nemzetiségi Rádió Parlamenti Rádió Dankó rádió Duna World Rádió MR Zenei Együttesek

 

MR Arculat

MR

A Magyar Rádió nonprofit Zrt. logója, a Magyar Rádió nonprofit Zrt. kizárólagos tulajdonát képezi, illetve annak kizárólagos használója a Magyar Rádió nonprofit Zrt.

A logó bármilyen célra történő felhasználása a Magyar Rádió nonprofit Zrt kifejezett írásbeli engedélye nélkül nem megengedett.

Az engedélyezett felhasználástól való eltérés, valamint a nem méret- és szín azonos felhasználás, a reklámszlogenek eltérő feltérő feltüntetése tilos.

A felhasználó a logót engedély hiányában, illetve az engedélyben foglaltaktól eltérően nem használhatja, nyilvánosságra nem hozhatja, harmadik személynek semmilyen jogcímen át nem adhatja.

Az engedélyezett felhasználás esetén, a logó megjelenítését, vagy bármilyen nyilvánosságra hozatalát megelőzően, a felhasználó köteles bemutatni, az MR zrt. Promóciós Irodájának (E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ), hogy a logót milyen formában, hol, hány példányban kívánja megjeleníteni, nyilvánosságra hozni.

A logó megjelenítésére, vagy bármilyen nyilvánosságra hozatalára, a Promóciós Iroda (24 órán belüli) írásos jóváhagyását követően kerülhet sor.

Az engedély nélküli, vagy a fenti szabályozástól eltérő, jogosulatlan felhasználásért a felhasználó teljes körű vagyoni és nem vagyoni kártérítési felelősségén túlmenően a hatályos jogszabályok szerint is felel.

Az adókra, csatornákra vonatkozó arculati információkat, felhasználási tudnivalók itt talál.

 
Image English
Minden jog fenntartva © 2010  | Kereskedelmi iroda | Impresszum